woensdag, november 22, 2006

Getuigenissen uit Ecuador

Vrijwilligers brengen hun verhaal over dit bezoek


Tijdens de paasvakantie 2006 reisden 13 vrijwilligers, enkele ambtenaren en een officiële delegatie van het gemeentebestuur naar Guaranda in Ecuador. Evergem heeft al ruim drie jaar een stedenband met deze stad. De groep kwam terug met een rugzak vol indrukken, verhalen, herinneringen en foto’s waar iedereen nu kennis mee kan maken.
Enkele vrijwilligers staan te popelen om hun verhaal te doen. Ze hebben hun ervaringen verwerkt in een boeiend verhaal over de natuur, de cultuur en het dagelijks leven in Ecuador. Wie nog op zoek is naar een zinvolle activiteit, bijvoorbeeld voor een (leden)vergadering, kan op hen een beroep doen.De vrijwilligers bieden een heel programma ‘Getuigenissen uit Ecuador’ aan: een projectie van prachtige beelden, doorspekt met info over de Ecuadoriaanse stad Guaranda, een getuigenis van minstens drie medereizigers, een koffer vol artisanaal handwerk en gebruiksvoorwerpen.

De ‘Getuigenissen uit Ecuador’ zijn te reserveren vanaf vrijdag 1 december. Voor meer info kan men terecht bij de Dienst Internationale Samenwerking in het gemeentehuis of bij Luc Eyerman en Christiane Persan (Schoonstraat 159, tel. 09 253 16 96 (na 18 uur), eyerman.persan@skynet.be).

Geen opmerkingen: