dinsdag, oktober 03, 2006

Overlegplatform

Morgenavond is er om 20.00u overlegplatform. Buurtbewoners en personeelsleden van het psychiatrisch centrum zitten samen en praten met elkaar. De sfeer is opbouwend en de bedoeling is het bevorderen van de integratie van psychiatrische patiënten in de buurt.
Het eerste punt van bespreking is steeds het voorlezen van de resultaten van het meldpunt. Het aantal meldingen wordt meegedeeld en iedere melding wordt nog eens apart, zonder dat er namen worden vernoemd, doorgenomen. De andere punten op de agenda voor morgen zijn:

Het Lillyproject: We overlopen nog eens wat er op de avond van de prijsuitreiking (13 oktober) zal gebeuren en vragen na wie er meegaat. We voorzien plaatsen voor personeelsleden, medewerkers van Kiosk en voor buurtbewoners.

We zullen het morgenavond ook hebben over verenigingen die bij ons op bezoek komen voor info over psychiatrie.

We evalueren "Slenne Feest".

Er zal verslag uitgebracht worden over het gesprek rond de drankautomaten die zich in de omgeving van de instelling bevinden.

We hebben het over deze weblog en we gaan na welke buurtactiviteiten we in de toekomst zullen organiseren. Er wordt aan een fietstocht gedacht.

Wil U meedenken, meewerken of hebt U zelf nog voorstellen in verband met deze punten, kom dan gerust eens langs op de vergadering morgenavond. U meldt zich dan om 20.00u aan bij de receptie op de campus St.-Jozef (Weststraat 135)

Geen opmerkingen: