dinsdag, augustus 22, 2006

Geschiedenis van Sleidinge (De tentoonstelling)

In samenwerking met vzw Klokhuis Sleidinge organiseert Cultuurcentrum Evergem in het kader van de Klokhuisfeesten een tentoonstelling in het Parochiecentrum ’t Klokhuis rond het boek ‘Geschiedenis van Sleidinge’ dat op zondag 3 december 2006 officieel wordt voorgesteld.

De tentoonstelling is een must voor iedereen die in de geschiedenis van Sleidinge geïnteresseerd is. Er komen immers voorwerpen allerhande aan bod die het boek niet haalden zoals curiosa, officiële documenten, foto’s, filmpjes, enz. Enkele medewerkers van de ‘Werkgroep Geschiedenis van Sleidinge’ zetten hun schouders onder het project en organiseren een ongewone tentoonstelling die de nieuwsgierigheid in elk van ons ongetwijfeld aanwakkert. Zo tonen we de bezoeker niet alleen de lang vervlogen geschiedenis maar ook fragmenten uit het dagelijkse leven van kort geleden.

Iedereen is welkom op de officiële opening van de tentoonstelling op vrijdag 29 september om 19u30, waarna ’t Klokhuis u graag een glaasje aanbiedt. De tentoonstelling is te bezoeken op:
zaterdag 30/9 van 14u tot 22u
zondag 1/10 van 10u tot 22u
maandag 2/10 van 10u tot I7u

OPROEP AAN DE INWONERS

Heeft u ook merkwaardige voorwerpen, foto’s of documenten die met Sleidinge te maken hebben?
Neem dan contact op met het cultuurcentrum. Na selectie wordt uw object tentoon gesteld en terug bezorgd.

Geen opmerkingen: