vrijdag, maart 02, 2007

Kiosk: redactievergadering

Iedere vrijdag om 10.15u komen de reporters en medewerkers van Kiosk samen. Hieronder leest U het verslag van de bijeenkomst van vandaag.

Er was geen interview vandaag en dat geeft ons de tijd om de plannen nog eens op een rijtje te zetten. Er was vorige week een mail waarin Marc Reynebeau heeft toegezegd voor een interview. Hij heeft het op het ogenblik druk maar hij is bereid om binnen een aantal weken wat tijd te maken voor ons. De "bijna slimste mens ter wereld" op bezoek bij Kiosk: we kijken er naar uit.
Een terugkerend item in de vergaderingen is de dierenwereld. Tony en Etiënne plannen een interview met een bedrijf dat zich toelegt op het organiseren van een begrafenis voor dieren. Het gaat hierbij wel om een crematie met een voorafgaande dienst. Erwin brengt een artikel mee uit de Zondagskrant waarin wordt aangegeven dat asielcentra steeds meer honden en katten moeten ombrengen. We herinneren ons dat we een uitnodiging kregen van Gaia om eens langs te gaan in Brussel. Daar moeten we toch eens werk van maken.
Robert en Peter zijn druk bezig met het bewerken van de binnengekomen artikels en interviews. Alles wordt nagezien en verbeterd en ingewerkt in de lay-out. De nieuwe papieren Kiosk komt eraan.
En dan voorzien we ook nog het bezoek aan enkele drukkers. We vragen een bestek bij hen. Met het prijzengeld dat we vorige jaar bij de Lillywedstrijd wonnen zal Kiosk gedrukt worden.

Geen opmerkingen: