vrijdag, december 22, 2006

Luc De Paepe van voetbalploeg KFC Evergem

Vandaag kregen we de gerechtigd correspondent van KFC Evergem op bezoek

Het is zijn eerste jaar op Evergem en het is nog wat aanpassen voor hem, maar naarmate we Luc De Paepe langer aan het woord horen wordt het duidelijk dat dit een mens is die leeft voor het voetbal. 90 procent van zijn vrije tijd wordt eraan besteed.

Hij is oorspronkelijk van Gent maar woont nu meer dan 20 jaar in Waarschoot. Hij begon als 13-jarige te voetballen in Watervliet, de plaats waar zijn grootouders woonden. Hij speelde er twee jaar en werd gekocht door KAA Gent. Daar speelde hij tot zijn 22ste. Hij speelde twee keer mee met de eerste ploeg. Door knieoperaties moest hij stoppen met voetbal. Daarna zat hij twee jaar in het bestuur van Waarschoot, tien jaar secretaris in de ploeg Lovendegem omdat zijn werkgever de bank VDK hoofdsponsor was van Lovendegem. Daarna twee seizoenen bij Aalter als sportief verantwoordelijke en nu dus sedert één jaar in Evergem.

Gerechtelijk correspondent betekent dat hij de man is die de handtekeningen mag zetten bij de verbintenissen die de club aangaat, bvb bij transfers van spelers.

Geen opmerkingen: