vrijdag, december 08, 2006

Elke donderdag fietsen

Elke donderdag kan men gaan fietsen met de gangmakers van Evergem Sport! vzw. Er wordt telkens een mooie tocht uitgestippeld. Elke vijfde donderdag van de maand is er een dagtocht

De fietstocht vertrekt telkens om 13.30 uur, maar elke week van op een andere locatie. Er wordt aan een gezapig tempo van 15 kilometer per uur gereden, zodat ook de minder rappe fietsers meekunnen. Enkel donderdag 28 december is er geen fietstocht. De eerste fietstocht in 2007 heeft plaats op donderdag 4 januari.

Voor het fietsen hoeft men niet op voorhand in te schrijven. Men kan ter plaatse een deelnemerskaart kopen bij de gangmakers. Per fietstocht wordt een stempel gezet op deze Evergem Sport!-kaart. De kaart is goed voor 20 fietstochten en ze blijft twee jaar geldig. Men kan er ook andere weekactiviteiten van de Sportdienst mee volgen: conditietraining, gym voor 50+, badminton, zwemmen voor vrouwen… Nieuwelingen zijn steeds van harte welkom en de gangmakers zullen hen wegwijs maken. (voor de startplaatsen kijk hier)

Geen opmerkingen: