donderdag, december 20, 2007

Overlegplatform Psychiatrisch centrum Sleidinge op Radio Klara

Als U woensdag 26 december tussen 10.00u en 11.00u afstemt op Radio Klara (Fm 90,4) dan hoort U daar muziek gekozen door patiënten, personeelsleden, buurtbewoners en sympathisanten van de instelling. De naam van het programma waarin we werden uitgenodigd heet Brede Opklaringen


Er zijn alvast drie rubrieken in dit programma. In de rubriek "de ontdekking" koos Ivan, een patiënt van onze instelling, voor een deel uit een vioolkwartet van Tanayev. In de rubriek "in het verlengde van de instelling" kozen we voor een deel uit een Bartoksonate gespeeld door Yuzuko Horigome. Wij, enkele Kioskreporters zagen haar vorige maand aan het werk in het Cultuurcentrum Stroming. Deze keuze geeft ons de gelegenheid iets te vertellen over de samenwerking tussen onze instelling en het cultuurcentrum. En tot slot wordt iemand van onze instelling verrast met een telefoontje vanuit de Klarastudio.

Op dit moment weten we nog niet zeker welke andere door ons gekozen muziekstukken zullen worden gespeeld, maar we willen alvast de vele mensen danken die ons hun favoriete nummers of suggesties hebben gestuurd.

Geen opmerkingen: