vrijdag, mei 25, 2007

Etiënne heeft gezorgd voor aardbeientaart

Etiënne heeft gezorgd voor aardbeientaart. Beter kan een vergadering niet beginnen. We zitten samen met één doel: er een goed en aangenaam feest voor iedereen van maken op 8 juli. Iedereen: dat zijn patiënten en familie van patiënten, personeelsleden en buurtbewoners.

Sedert enkele jaren zijn de buurtbewoners medeorganisatoren en dat schept een extra band. We vieren niet alleen samen, maar we gaan ook samen aan het werk. Freddy zorgde voor het beschilderen van de borden. Tony zal de Kioskstand voor zijn rekening nemen. Steven, Inge, Donald en Sonja hebben nu al een plaats in de bar. Els heeft alle info voor de barbecue verzameld. Robert is alom aanwezig als Dj, als ontwerper van de affiche, als contactpersoon voor de optredens van enkele groepen. Habiba bakt Afrikaanse koekjes. Sonja en de Rode Kruis-medewerkers organiseren de volksspelen. Ook Evy komt helpen. Rachel zorgt voor de tenten en de tafels en zal reeds zaterdag de hele namiddag in de weer zijn bij het klaarzetten van het materiaal. Is de frigowagen al aangevraagd? Jawel. Dit jaar moeten we er wel voor zorgen dat onze sponsors nog een plaats hebben aan de barbecuetafel. De organisatie verliep nogal chaotisch op dat vlak. Enkele snoodaards waren erin geslaagd gratis te eten waardoor sommige ingeschrevenen letterlijk op hun honger bleven zitten. We hebben nadien alle benadeelden vergoed...
In de bijeenkomst deze middag zochten we voor dit jaar een streng maar rechtvaardig toezichter op het barbecuegebeuren. Robert kreeg de eer perfect samen te vallen met de hierboven vermelde omschrijving.

Brigitte, Anja, Annelies en Erwin lieten zich verontschuldigen op de vergadering maar ze zullen zeker aanwezig zijn om te helpen op zondag 8 juli. En nu maar hopen dat het niet regent. :-)

Geen opmerkingen: