woensdag, maart 15, 2017

We gaan er aan beginnen... de werken aan het buurtpleintje in de Weststraat, Sleidinge, starten op zaterdag 1 april (geen aprilgrap) van 9.00u tot 12.00u.
Er zijn heel wat vergaderingen aan vooraf gegaan maar eindelijk is het zover. We werken aan een overdekte ontmoetingsplaats, een herdenkingsteken, een petanquebaan, een boekenruilkast, een insectenhotel en een tentoonstellingswand.
We kijken er naar uit om patiënten, ex-patiënten, personeelsleden en buurtbewoners van het psychiatrisch centrum te ontmoeten op het pleintje rechtover het station in Sleidinge. Deze eerste voormiddag zullen we de palen zetten die het fundament moeten worden voor de overdekte ontmoetingsplaats. Een deskundige zal aanwezig zijn om de werken te coördineren.
Wil U graag meewerken of gewoon een kijkje komen nemen. U bent welkom. Wie meewerkt graag eerst een seintje aan peter.dierinck@pcgs.be. Ook op zaterdag 8 april en zaterdag 15 april, eveneens van 9.00u tot 12.00u kan U komen meewerken. #evergem #kwartiermaken #sleidinge

Geen opmerkingen: