vrijdag, december 30, 2011

Een nieuwe bijeenkomst in het nieuwe jaar: de voorbereiding

U zal het hier al gelezen hebben en U zal er nog meer van horen volgend jaar. We zijn bezig met de voorbereidingen voor een samenkomst met de buurtbewoners van onze instelling. Het project heet dan ook EEN HART VOOR DE BUURT.

Het is een familiesamenkomst voor de hele buurt met patiënten en personeel van pcsleidinge.
We kregen de afgelopen weken al enkele buurtbewoners over de vloer die mee hielpen met het voorbereiden van het feest. We willen in de eerste plaats Christiane vermelden die het startsignaal gaf voor het maken van een klein aandenken dat we aan elke bezoeker zullen meegeven. We gaan hier nog niet verklappen wat het zal worden. Er wordt in de loop van de volgende maand hieraan verder gewerkt. Verschillende personeelsleden en patiënten worden steeds enthousiaster om de samenkomst te doen slagen.
Guy en zijn dochter kwamen langs om mee te werken aan het samenstellen van de folder die U binnenkort in Uw bus zal vinden. We zullen ook affiches verspreiden.

Ik zou graag al de lezers van deze blog en aan de sympathisanten van onze werking een zeer mooi nieuw 2012 willen toewensen. We hopen jullie in de loop van het volgend jaar te mogen ontmoeten.

Geen opmerkingen: